Classic Rock Night

Classic Rock Night - SimpleMinds & U2

🎸 Concert Derek Forbes, ex Simple Minds in Leek!

🎸 WAAR & WANNEER
- vrijdag 23 februari 2018
- 21:00 - 01:00
- Rodenburghal Leek

🎸 TICKETS
Tickets verkrijgbaar voor €17,- via www.classicrocknight.nl

🎸 DEREK FORBES (
Op vrijdag 23 februari 2018 komt Derek Forbes, bekend van de band Simple Minds, naar de Rodenburghal in Leek tijdens de 2e editie van de Classic Rock Night. Het concert is onderdeel van zijn "Echoes" 2018 wereldtoernee!

Derek is de originele bassist/schrijver van Simple Minds en zal op 23 februari optreden met zijn band waarbij hij naast eigen nummers ook veel grote Simple Minds hits als "Belfast Child", "Alive and Kicking" en "Don't You Forget About Me" ten gehore brengt!

🎸 RU2
Ook zal de band RU2 optreden tijdens de Classic Rock Night. Met eenzelfde passie als U2 brengt RU2 een tribute aan hun Ierse helden. RU2 is opgeklommen tot één van de beste en meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door haar sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen.

In februari 2017 werd de eerste editie van de Classic Rock Night in Leek georganiseerd, toen met de bands Killer Queen uit Engeland en Look Sharp Roxette Tribute.


🎸 MEER INFO & TICKETS
www.classicrocknight.nl.

Evenementinfo

vrijdag 23 februari 2018
21:00 - 01:00